Accept (band) - da.LinkFang.org

Accept (band)


(Omdirigeret fra Accept_(musikgruppe))
Accept
Accept i 2010, der optræder live i Stockholm.
Information
Oprindelse Solingen, Tyskland
Genre Heavy metal
Speed metal
Aktive år 1976-1997
2004-2005
2009-
Pladeselskab
Medlemmer Wolf Hoffmann
Peter Baltes
Mark Tornillo
Uwe Lulis
Christopher Williams
Tidligere medlemmer Udo Dirkschneider
Gerhard Wahl
Frank Friedrich
Dieter Rubach
Michael Wagener
Stefan Kaufmann
Jan Koemmet
Herman Frank
Jörg Fischer
Rob Armitage
David Reece
Michael Cartellone
Stefan Schwarzmann
Eksterne henvisninger
acceptworldwide.com
For alternative betydninger, se Accept (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Accept)

Accept er et tysk heavy metal-band dannet i 1976 i Solingen af Udo Dirkschneider.

Gruppen har spillet en stor rolle for udviklingen af speed metal og europæisk power metal.

I 2015 var bandet opvarmningsband for Volbeat ved en koncert med 35.000 gæster afholdt i Tusindårsskoven i Odense.[1]

Indholdsfortegnelse

Medlemmer


Nuværende medlemmer

Tidligere medlemmer

Livemedlemmer

Diskografi


Hovedartikel: Accepts diskografi.

Studiealbum

  • Accept (1979)
  • I'm a Rebel (1980)
  • Breaker (1981)
  • Restless and Wild (1982)
  • Balls to the Wall (1983)
  • Metal Heart (1985)
  • Russian Roulette (1986)
  • Eat the Heat (1989)
  • Objection Overruled (1993)
  • Death Row (1994)
  • Predator (1996)
  • Blood of the Nations (2010)
  • Stalingrad (2012)
  • Blind Rage (2014)

Referencer


  1. ^ Volbeat Play Historic Show in Denmark . Loudwire. Hentet 7/10-2015

Eksterne henvisninger


Stub
Denne artikel om en tysk musikgruppe er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den .









Kategorier: Metalgrupper fra Tyskland | Gendannede musikgrupper | Har spillet på Roskilde Festival | Musikgrupper fra 1976




Oplysninger pr: 05.12.2020 01:00:56 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historik])    Licens: CC-by-sa-3.0

Ændringer: Alle billeder og de fleste designelementer, der er relateret til dem, blev fjernet. Nogle ikoner blev erstattet af FontAwesome-Icons. Nogle skabeloner blev fjernet (som "artikel skal udvides) eller tildeles (som" hatnotes "). CSS-klasser blev enten fjernet eller harmoniseret.
Wikipedia-specifikke links, der ikke fører til en artikel eller kategori (som "Redlinks", "links til redigeringssiden", "links til portaler") blev fjernet. Hvert eksternt link har et ekstra FontAwesome-ikon. Foruden nogle små designændringer blev medie-container, kort, navigationsbokse, talte versioner og Geo-mikroformater fjernet.

Bemærk venligst: Da det givne indhold automatisk tages fra Wikipedia på det givne tidspunkt, var og er en manuel verifikation ikke mulig. Derfor garanterer LinkFang.org ikke nøjagtigheden og virkeligheden af det erhvervede indhold. Hvis der er en information, der er forkert i øjeblikket eller har en unøjagtig visning, er du velkommen til at kontakt os: e-mail.
Se også: Aftryk & Fortrolighedspolitik.